Acasă Eveniment O femeie aflată pe trotuar a fost omorâtă de o mașină implicată...

O femeie aflată pe trotuar a fost omorâtă de o mașină implicată într-un accident

DISTRIBUIȚI

Un pieton a decedat după ce două maşini s-au ciocnit marţi seară, la Lugoj, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe trotuar în urma impactului. Victima este o femeie de 53 de ani, în acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 

”La data de 16.04.2024, în jurul orei 20:20, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe Splaiul 1 decembrie 1918 din municipiu. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus un autoturism pe Splaiul 1 decembrie 1918 din municipiul Lugoj, dinspre strada Ion Huniade spre strada Timişorii, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 70 de ani”, relatează IPJ Timiş.

Şoferul automobilului s-a ciocnit violent cu o autoutilitară, iar impactul a fost atât de puternic încât vehiculul a fost pur şi simplu azvârlit în afara şoselei, acolo unde a izbit-o în plin pe femeie. Bărbatul a mai doborât şi un stâlp ce susţinea o conductă de gaz.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii