Acasă National O femeie din Mexic a împlinit 127 de ani

O femeie din Mexic a împlinit 127 de ani

DISTRIBUIȚI

O femeie din Mexic a sărbătorit duminică împlinirea vârstei de 127 de ani şi ar trebui să fie desemnată cea mai bătrână persoană din lume, afirmă rudele şi prietenii acesteia, citaţi de independent.co.uk.

Leandra Becerra Lumbreras spune că a trăit atât de mult pentru că i-a plăcut să mănânce ciocolată, să doarmă mult şi să nu se căsătorească niciodată. Potrivit presei internaţionale, Leandra s-ar fi născut pe 31 august 1887. Rudele ei au declarat pentru cotidianul mexican El Horizonte că Leandra Becerra Lumbreras a trecut şi prin multe momente dificile, întrucât cinci dintre copiii ei au murit deja, la fel ca unii dintre cei 20 de nepoţi pe care îi are – informează descopera.ro.

Strănepoata ei, Miriam Alvear, în vârstă de 43 de ani, a declarat: “E perfect lucidă. Te uimeşte cu poveştile ei din timpul Revoluţiei mexicane”. Totuşi, Leandra Becerra Lumbreras spune că şi-a pierdut certificatul de naştere şi, din acest motiv, nu poate fi desemnată în mod oficial cea mai bătrână persoană din lume. Acest titlu este deţinut în prezent de japoneza Misao Okawa, în vârstă de 116 ani. Sursa: Mediafax, The Telegraph, El Horizonte.

Comentarii

comentarii