Acasă Cultura O importantă expoziție de artă cu scop caritabil se va desfășura la...

O importantă expoziție de artă cu scop caritabil se va desfășura la Bastionul din Timișoara

501
DISTRIBUIȚI

O importantă expoziție de artă cu scop caritabil se va desfășura în perioada 7-8 iunie 2019, la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara.

Vernisajul va avea loc vineri, între orele 18-20.

Artiștii care au donat lucrări pentru acest eveniment sunt Linda-Saskia Menczel-sculptură în bronz, Luiza Cube-pictură și Andrei Pandea –ceramică. Fondurile rezultate din vânzarea exponatelor vor fi folosite în scopul amenajării locației “Casa 3 Compas” din Văliug.

Casa 3 Compas are destinație de centru multifuncțional pentru comunitate. Începând cu acest an, va putea găzdui activități de tabără școlară, tabără de creație, tabără de artă, tabără literară, cantonamente sportive, evenimente, cursuri.

Periodic, Asociația Trei Compas va organiza sau va pune la dispoziție organizatorilor locul pentru desfășurarea de activități pentru persoane cu dizabilități, copii din centre de plasament sau categorii defavorizate de persoane, cu titlu gratuit.

”Și, pentru că e Festivalul Artelor Timișorene, vă așteptăm cu drag la vernisajul expoziției, vineri între 18-20 pe muzica lui Mădălin Luca la nai. Expoziția este deschisă vineri 07.06 și sâmbătă 08.06, între orele 10-18.”, îndeamnă, Marius Pascariu.

Comentarii

comentarii