Acasă Actualitate O nouă zonă roșie a fost deschisă la Spitalul Județean Timișoara cu...

O nouă zonă roșie a fost deschisă la Spitalul Județean Timișoara cu locuri adiționale pentru pacienții Covid

235
DISTRIBUIȚI

Miercuri 6 octombrie, a fost deschisă în cadrul Spitalului Județean Timișoara o nouă zonă roșie cu locuri adiționale pentru pacienții Covid: atât pentru non-critici (cazuri severe) cât și pentru critici-ATI, având în vedere gravitatea valului 4.

Dr. Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, a explicat că, în prima fază, vorbim de 57 de paturi conectate la oxigen de mare debit și 9 paturi ATI, cu posibilitate de extindere (în lucru) la peste 100 de paturi cu oxigen și 11-13 paturi ATI dacă va fi nevoie.

Toate aceste paturi sunt în clădirea de Ortopedie, cu circuite separate și bine gândite de personalul nostru cu ajutorul DSP (și pe mulțumim pe această cale).

”Mulțumesc profesorului Pătrașcu și colectivelor Ortopedie-Traumatologie I și II pentru disponibilitate, mobilizare și ajutor să putem face astfel încât să nu existe o afectare a serviciilor oferite pacienților! E la fel de important precum creșterea numărului alocat pacienților Covid-pozitivi!

Mulțumesc de asemenea profesorului Săndesc și colectivului ATI pentru mobilizarea și dăruirea exemplară de care dau dovadă zi de zi, precum și pentru munca imensă pe care o depun.

Nu în ultimul rând, mulțumesc personalului de organizare a Zonei Roșii pentru efortul supraomenesc depus astfel încât să putem începe rapid dar eficient!

Facem tot ce este posibil omenește să facem față acestui calvar, suntem mereu aici să ajutăm, dar o facem fără să neglijăm celelalte patologii și nici bolnavii cronici! Dumnezeu să ne ajute!”, este mesajul managerului Raul Pătrașcu.

 

Comentarii

comentarii