Acasă Monden/Lifestyle O tânără din Timișoara s-a căsătorit cu americanul care deține Statuia Libertății

O tânără din Timișoara s-a căsătorit cu americanul care deține Statuia Libertății

DISTRIBUIȚI

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara. Iasmina Milutinovici are 27 de ani și e studentă la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). E tânără, blondă și frumoasă și a vrut să fie asistenta TV a lui Mihai Morar, la emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Doar cum socoteala de acasă…

A absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică din Timișoara, părinții ei având legătură cu viața politică de pe Bega, după care a ajuns în SUA, fiind Hostesse în cadrul companiei lui Bradford Hill, unde a promovat la Social Media Manager, ulterior devenind Corporate Communications Officer.

Așa a ajuns să îl cunoască pe milionarul Bradford Hill, deținătorul Statuii Libertății. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au logodit în 2017, iar pe 2 iunie a.c. au făcut și nunta, la Plaza Hotel din New York, SUA.

Vineri, 22 iunie, a fost chiar invitata lui Mihai Morar, unde a povestit detalii picante din viața sa. A recunoscut că îi plac bărbații mai in vârstă și că a mai avut înainte o relație cu un bărbat cu o etate mai mare decât ea, pentru că “arată mai bine și știu cum să se comporte”.

“Eu l-am sărutat prima, la un concert al cântăreței Katy Perry”, a recunoscut ea, printre altele, despre Brad. “M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune”, a adăugat ea, precizând că au fost împreună și la un concert al DJ-ului David Guetta, de care îi place foarte mult, mai ales că are… 50 de ani și e și divorțat.

Știa tot despre el, mai ales că a împărțit 300 de milioane de euro, cu “fosta”, dar și că actuala e nouă. Anul trecut, în iulie, David Guetta avut un show electrizant la Romexpo. Mii de oameni au venit să-l vadă. DJ-ul francez a avut  pretenții de superstar… modest.

Brad deţine compania ce administrează activitatea din jurul Statuii Libertății, dar și un restaurant și un magazin de suveniruri, în acest loc faimos din SUA, și susține că “le merge bine, pentru că nu există concurență”.

El chiar o urmărea, în acel moment, din biroul său din Statuia Libertății, alături de asociații săi, iar ea i-a transmis o declarație de dragoste, în limba engleză, pentru a fi înțeleasă, la îndemnul gazdei sale din show-ul TV, Mihai Morar.

Nu se aștepta ca relația să meargă atât de departe și a precizat că nunta, care a început cu cină de repetiție, a durat trei zile, nu înainte de a avea loc și petrecerea burlăcițelor, alături de prietenele sale, în Las Vegas. Luna de miere au petrecut-o la un resort de lux din Miami.

Acum, a venit în România ca să susțină examenul de master, după care se va întoarce la soțul ei… de doar 20 de zile.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii