Acasă Eveniment O tânără şi iubitul ei au ajuns la spital după ce au...

O tânără şi iubitul ei au ajuns la spital după ce au fost agresaţi de fostul soţ şi foştii socri ai acesteia

DISTRIBUIȚI

O tânără de 29 de ani şi iubitul ei de 33 de ani au fost bătuţi de fostul soţ al femeii şi părinţii acestuia, care le-au şi vandalizat locuinţa şi au tăiat anvelopele maşinii parcate în faţa casei lor din localitatea Belinţ, judeţul Timiş. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

”La data de 09.06.2023, în jurul orei 00:20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Belinţ au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane din localitatea Belinţ, judeţul Timiş, ar fi fost agresate fizic de către alte trei persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o femeie în vârstă de 29 de ani, în timp ce se aflau într-un imobil din localitatea Belinţ, judeţul Timiş, ar fi fost agresaţi fizic de către mama, tatăl şi fostul soţ al femeii (doi barbaţi în vârstă de 33 şi 55 de ani şi o femeie în vârstă de 54 de ani), care ar fi pătruns fără drept în locuinţă”, a transmis IPJ Timiş, vineri seară.

Cei trei agresori au distrus obiecte de mobilier din locuinţă şi au tăiat anvelopele autoturismului parcat în faţa imobilului.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani şi femeia în vârstă de 29 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Bărbaţii de 33 şi 55 de ani şi femeia în vârstă de 54 de ani au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri.  

”În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovirea sau alte violenţe şi violenţă în familie, femeia fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, iar bărbaţii în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraş-Severin”, a precizat IPJ Timiş.  

De asemenea, au fost emise ordine de protecţie provizorii împotriva celor 3 persoane.

Comentarii

comentarii