Acasă Actualitate Ouă de paşte gigant, atelier de ceramică şi felicitări din materiale reciclabile...

Ouă de paşte gigant, atelier de ceramică şi felicitări din materiale reciclabile la Iulius Mall Timişoara

476
DISTRIBUIȚI

Paştele este întâmpinat la Iulius Mall cu o serie de manifestări dedicate celei mai importante sărbători ale creştinismului, printre care un atelier „eco” de reciclare a obiectelor din plastic şi un workshop despre arta ceramicii.
Vineri, 26 martie, de la ora 16.00, şase studenţi talentaţi de la Facultatea de Arte din Timişoara vor participa la workshop-ul intitulat „Ouă supradimensionate şi grafitti la Iulius Mall”. Alex Baciu, Tudor Bănicioiu, Gabriela Rău, Benjamin Varga, Daniela Epure şi Bogdan Raţă vor acoperi suprafaţa unor ouă de Paşte, de dimensiuni impresionante (2 m înălţime), cu picturi realizate în tehnica grafitti. Vizitatorii Iulius Mall sunt invitaţi să admire creaţiile originale în „Curtea de Onoare” a centrului comercial.
Tot în acest week-end, în zilele de 26 şi 27 martie, persoanele pasionate de artizanat sunt invitate la workshop-ul – „Tehnici şi tehnologii în arta ceramicii”. Astfel, vineri şi sâmbătă, în food court-ul Almondo, cu începere de la ora 12.00, studenţii Facultăţii de Arte din Timişoara le vor dezvălui curioşilor câteva din secretele realizării obiectelor din ceramică.
Felicitări personalizate pe CD-uri, mici tablouri din pahare şi obiecte decorative specifice sărbătorilor pascale realizate din paie, acestea sunt cadourile inedite pe care le propun copiii de la “aRtelierul de idei” cumpărătorilor Iulius Mall. Worskshop-ul “aRtelierul verde, artă pentru mediu” care se doreşte a fi o alternativă estetică la reciclarea convenţională va avea loc în zilele de sâmbătă, 27 martie, şi vineri, 2 aprilie, în intervalul orar 17.00 – 20.00. La acest un proiect eco inedit la sunt invitaţi toţi copii pasionaţi de artă.

Comentarii

comentarii