Acasă Eveniment Panică într-un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie. Etajul al...

Panică într-un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie. Etajul al treilea inundat cu fum. 55 de persoane au ieşit din clădire, una având nevoie de îngrijiri medicale

DISTRIBUIȚI

55 de persoane s-au autoevacuat, iar una a primit îngrijiri medicale, miercuri seară, după ce etajul al treilea al unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara a fost inundat cu fum. Pompierii urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat. 

Miercuri seară, la ora 22.46, la numărul de urgenţe 112 a fost semnalată prezenţa fumului într-un cămin studenţesc de pe strada Regiment 13 Călăraşi din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, unde se află un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie, scrie news.ro.

”A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi trimişi la locul intervenţiei 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că etajul 3 al căminului studenţesc era inundat cu fum”, a transmis ISU Timiş.

Ca urmare, 55 de persoane au ieşit din clădire. Una dintre persoanele autoevacuate a primit îngrijiri medicale la faţa locului, în urma inhalării de fum, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din clădire şi verificarea spaţiilor în vederea evacuării persoanelor şi urmează să se stabilească de la ce a pornit fumul.

Comentarii

comentarii