Acasă Actualitate Parcarea ilegală din Piata Iosefin, de la stație de gondole, la sursă...

Parcarea ilegală din Piata Iosefin, de la stație de gondole, la sursă inepuizabilă de poluare cu praf în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Parcarea ilegală din buricul târgului, din Piata Iosefin Timișoara, devine de fiecare data o baltă enormă, plină de mâl, apă mizerabilă, cărată de roțile mașinilor pe străzile din oraș, apoi mâlul transformat în praf, după ce se usucă.

”Nu ar fi rău dacă acolo s-ar înființa o stație de gondole, exact ca în delta din Veneto…!”, spune ironic domnul Alin, care ne-a trimis fotografia.

Așa a devenit parcarea ilegală din piața Iosefin o sursă inepuizabilă de poluare cu praf în Timișoara.

Domnul Alin a făcu această poză expresivă și ne-a trimis-o la redacție să o publicăm, poate se sesizează autoritățile responsabile de la Primăria Timișoara să identifică proprietarul ca să asfalteze acea porțiune de drum.

“Domnilor, nu greșesc dacă afirm că ignoranța celor responsabili de la primărie este mult prea mare, nu numai fața de acest dezastru din piața Iosefin, ci și față de mizeria de pe străzi și a poluării cu praf. Unde este acest Brantner? Orașul pare părăsit!

Această indiferență lovește în noi, cetățenii acestui minunat oraș Timișoara, care va fi peste 4 luni Capitală Europeană a Culturii. În parcarea pieței Iosefin Timișoara, sunt așteptați și cei veniți cu bărcile pe Bega…!, este îndemnul sarcastic al domnului Alin, marți 6 septembrie!”

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

”Referitor la situația semnalată, se vor face verificări în vederea identificării proprietarului terenului, pentru luarea măsurilor legale…!”, este mesajul Poliției Locale, marți 6 septembrie 2022.

 

 

Comentarii

comentarii