Acasă Actualitate Parcul Rozelor va fi ocupat, din nou, de Timișoara Craft Beer Festival

Parcul Rozelor va fi ocupat, din nou, de Timișoara Craft Beer Festival

1062
DISTRIBUIȚI

Timișoara Craft Beer Festival se va desfășura și în acest an, în weekendul 14-16 iunie, în aceeași locație ca și anul trecut, Parcul Rozelor.

Organizatorii promit și mai multă bere artizanală, peste 200 de sortimente diferite de la 20 de producători naționali de craft beer, și mai mult street food (peste 20 de food trucks cu mâncare diversificată) și live acts pe scenă: de la Urma, la Astro Generale, Melting Dice, Ken Pith, Grave for Sale, Newgotti și DJ Angel.

20 de microberării artizanale și doi producători de cidru craft de pe tot teritoriul României se reunesc și anul acesta la Timișoara în cel mai ambițios proiect de până acum din țară, cu peste 100 de tipuri de bere oferite spre degustare. Printre cele mai cunoscute branduri de bere craft prezente la festival se numără locanicii Bereta și Terapia, la care se adaugă Ground Zero, Hop Hooligans Zăganu sau Sikaru – din București, Hophead și Bere a la Cluj din Cluj-Napoca, Nemțeana (Piatra Neamț). De anul acesta intră în scenă și cele mai noi berării artizanale: Double Drop Crew și Berărescu (ambele din Timișoara) și Bere cu Miere (Sibiu).

Meniul va fi completat de și mai mult street food decât în 2018, care încearcă să cuprindă toate gusturile, de la mâncare mexicană sau asiatică, la deserturi și burgers sau specialități vegetariene. Zona de lounge & chill va completa atmosfera festivalului, iar ca o noutate, anul acesta se va organiza în interiorul festivalului, un târg de muzică pe vinil.

Ediția de anul trecut a fost aspru criticată de timișoreni din cauza dezastrului lăsat în urmă, pe aleile și zona verde din Parcul Rozelor. Mormane de gunoaie, iarbă și mobilier urban distruse, băltoace cu tot felul de scurgeri și mii de pahare de plastic au rămas în urma vizitatorilor și expozanților. Sute de timișoreni au cerut Primăriei Timișoara interzicerea unor astfel de manifestări în cel mai frumos parc din oraș.   

Comentarii

comentarii