Acasă Actualitate Părinții băiatului decedat în furtuna din septembrie 2017, de la Timișoara, trăiesc...

Părinții băiatului decedat în furtuna din septembrie 2017, de la Timișoara, trăiesc o nouă dramă. Casa în care trăiesc riscă să se prăbușească, după niște lucrări la rețeaua de canalizare

1675
DISTRIBUIȚI

În urmă cu mai bine de trei ani și jumătate, Vlad Baici, student la medicină, deceda după ce poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina pe care o conducea. Se întâmpla în timpul furtunii din septembrie 2017. Acum, asupra părinților băiatului s-a pus un alt necaz: casa în care aceștia locuiesc stă să se prăbușească din cauza lucrărilor la rețeaua de canalizare, relatează jurnalistul Sergiu Miat.

Dacă tragedia de acum aproape patru ani s-a datorat Primăriei Timișoara, poarta respectivă nefiind renovată la standardele cerute de lege, în 2021 evenimentul nefericit se datorează tot unei primării, a Cerneteazului, de această dată. Potrivit lui Sergiu Miat, primarul Giarmatei, Claudiu Mihălcean, le-ar fi dat asigurări părinților lui Vlad Baici că va fi construit un zid de beton care să țină pământul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Casa în care aceștia trăiesc, situată în satul Cerneteaz, riscă să se prăbușească din cauza lucrărilor de canalizare din sat, prost proiectate. Chiar în fața imobilului în care locuiește familia Baici, firma care execută lucrările a săpat o groapă cu o adâncime de peste 5 m, ceea ce a dus la surparea mulului dinspre casă și la pericolul iminent ca locuința să se prăbușească”, spune jurnalistul Sergiu Miat.

Comentarii

comentarii