Acasă Actualitate Parteneriat între Poliția Locală Timișoara și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai...

Parteneriat între Poliția Locală Timișoara și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”. Polițiștii locali au vorbit cu studenții din primul an

DISTRIBUIȚI

Marți, 12 octombrie, reprezentanții Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara au fost la o întâlnire cu studenții Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, o primă activitate din cadrul unui parteneriat încheiat între cele două instituții.

„După ce prorectorul Universității, conf.dr. Petru Eugen Merghes, le-a expus tinerilor regulamentul intern și le-a vorbit despre activitățile pe care le pot și pe care nu le pot desfășura în campus, reprezentanții Poliției Locale Timișoara i-au asigurat pe studenți de sprijinul lor ori de câte ori se confruntă cu situații care le pot pune viața și sănătatea în pericol, cu atât mai mult cu auditoriul a fost format din aproximativ 300 de studenți din anul I, care locuiesc în căminele studențești din campus”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Studenților le-au fost prezentate pericolele la care sunt expuși tinerii din ziua de azi, importanța implicării în problemele comunității, noțiunile de bază din punct de vedere juridic pe care trebuie să le cunoască referitoare la bullying și nu numai. Aceștia au fost sfătuiți să apeleze la Poliția Locală ori de câte ori au nevoie de sprijin. Astfel, studenții au primit și pliante informative cu numerele de contact ale Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii