Acasă Actualitate Paște 2021! Târg caritabil “Fii bun cu 200 de adulți cu dizabilități...

Paște 2021! Târg caritabil “Fii bun cu 200 de adulți cu dizabilități intelectuale!” la Timișoara

260
DISTRIBUIȚI

Târgul caritabil “Fii bun cu 200 de adulți cu dizabilități intelectuale!” se va desfășura în toată săptămâna de dinaintea Paștelui, la Timișoara, organizat de Fundația Pentru Voi.

Au fost încărcate pe site decorațiunile și felicitările pentru Paște 2021. ”Vă invităm să vizitați site-ul nostru și să vă alegeți o decorațiune specială, care să vă împodobească masa de Paște, care să vă amintească de spiritul sărbătorilor, de generozitate și bunătate față de cei din jur.

Puteți comanda și plăți direct în magazinul online! Cumpărând de minim 100 lei, beneficiați de transport gratuit în Timișoara și zona metropolitană!

Noi vi le aducem la ușă!”, este mesajul Fundației Pentru Voi Timișoara.

https://www.pentruvoi.ro/…/felicitări-și…/

Companiile cu peste 50 de angajați pot cumpăra produse și servicii de la o Unitatea Protejată “Pentru Voi”, în limita a 50% din fondul pentru handicap, bani care, oricum, merg la stat.

Cumpărând produsele noastre, sprijiniți 200 de adulți cu dizabilități intelectuale, care depind de serviciile fundației. “Fii bun ori de câte ori este posibil. Întotdeauna este posibil.”, spune Dalai Lama”, mai îndeamnă reprezentanții Fundației Pentru Voi Timișoara.

Comentarii

comentarii