Acasă Actualitate Patroni din Timișoara, atenție cu cine vă întâlniți! ”Dictatorul” Fritz e cu...

Patroni din Timișoara, atenție cu cine vă întâlniți! ”Dictatorul” Fritz e cu ochii pe voi!

DISTRIBUIȚI

Acuzat de cenzură, după ce a interzis afișarea unor bannere aparținând PNL, Dominic Fritz continuă se poarte ca un dictator. Unul din Coreea de Nord, sau, ținând cont de originea sa, din Germania Nazistă.

Primarul Timișoarei a trimis, miercuri, organele de control, în frunte cu Poliția Locală, la un local din Complexul Studențesc din Timișoara. Motivul? În după amiaza zilei de miercuri, la Student’s Pub era programată o întâlnire între reprezentanții Horeca și echipa de campanie a PNL Timișoara.

Cum ”cârtițe” sunt peste tot, raportul despre întâlnire a ajuns la urechile primarului Fritz. Care a vrut să se asigure că totul este în ordine, și că onorații oaspeți nu vor avea de suferit din cauza unor eventuale nereguli.

Nu mai puțin de patru polițiști locali au verificat sârguincioși întregul local. Nu avem încă rezultatul controlului, dar ”pisica a fost arătată”. Patronii de restaurante vor trebui să fie mai atenți pe cine primesc în săli, altfel, ”führerul” Fritz pune poliția pe ei. Că așa e în dictatură.

Comentarii

comentarii