Acasă Eveniment Patru vietnamezi, prinși încercând să iasă ilegal din România, în autoutilitara unui...

Patru vietnamezi, prinși încercând să iasă ilegal din România, în autoutilitara unui polonez

324
DISTRIBUIȚI

Pe 2 noiembrie, în jurul orei 08.00, polițiștii de la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac, judeţul Arad, au depistat patru cetățeni vietnamezi, ascunși în interiorul unei autoutilitare. Vehiculul, un Fiat Ducato, era condus de un polonez și transporta plăci din PAL pentru o societate comercială din Polonia.

În urma unui control mai amănunțit, în compartimentul destinat transportului de marfă, au fost descoperite ascunse cele patru persoane. Verificările efectuate de polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni vietnamezi, toți bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. Aceștia au intrat legal în ţara noastră, în baza pașapoartelor personale, fiind posesori de vize cu drept de muncă.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul polonez al autoutilitarei, iar cetățenii vietnamezi sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de frontieră.

Comentarii

comentarii