Acasă Economic PEFOC livrează șeminee performante în toată țara, prin partenerii săi profesioniști

PEFOC livrează șeminee performante în toată țara, prin partenerii săi profesioniști

1052
DISTRIBUIȚI

Dacă ai de partea ta un profesionist desăvârșit în arta de a construi cu migală de la A la Z, un semineu lemne la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și funcționalitate, atunci, cu siguranță, alegerea modelului potrivit căminului tău, proiectarea, amplasarea și construcția propriu-zisă al acestuia, vor deveni o joacă de copil.

În ultima perioadă, tot mai mulți dintre clienți au fost convinși de magia și atmosfera de neegalat pe care un șemineu le poate reda fiecărei locuințe, alături de căldura îmbietoare și eficiența unui foc pe lemne. De funcționarea corespunzătoare, designul și satisfacția clientului sunt responsabili meseriașii devotați și cu experiență, așa cum sunt și cei din echipa PEFOC. Acesta va stabili zona unde poate fi amplasat un șemineu, ținând cont de toate aspectele locuinței tale precum, poziția coșului de fum, grinzi, pereți, geamuri, uși, etc. Indiferent că vorbim despre șeminee clasice, moderne sau seminee rustice, construcția acestora presupune un proces complex pe întreg parcursul proiectului, specialistului revenindu-i cel mai important rol, iar experiența acestuia determină automat, reușita sau insuccesul.

Unul dintre acești specialiști se regăsește și în persoana Dl. Mihai Stoiean, un meseriaș desăvârșit și un partener de nădejde al echipei PEFOC, cu sute de șeminee livrate clienților multumiți din județul Caraș Severin, pe care îl recomandă aptitudinile, experiența vastă și seriozitatea de a livra calitate la nivelul standardelor cu care ne-am obișnuit deja clienții, din întreaga țară. Povestea începe în anul 2001, când dl. Mihai construia și monta sobe pe lemne de interior, sobe din teracotă rustice, grătare sau cuptoare de grădină și curte. Începând cu anul 2007 se dedică domeniului larg al șemineelor, extinzându-și activitatea și perfecționându-se treptat pentru a acoperi expertiza în montajul a aproape tuturor tipurilor de soluții termice alternative. Așadar, când spui semineu caras severin de calitate, cu siguranță toate gândurile se vor îndrepta către acest meseriaș de încredere, partener oficial al companiei PEFOC, pe care îl recomandăm cu cea mai mare responsabilitate, tuturor celor aflați în zonele: Reșița, Caransebeș, Oravița, Bocșa și alte localități limitrofe județului Caraș Severin, în care a reușit să ducă la bun sfârșit proiecte diverse de construcție șeminee, sobe pe lemne, termoșeminee, dispozitive pe peleți, șeminee decorative și coșuri de fum – dimensionare, consultanță și proiectare.

Serviciile oferite în orașul Reșița, precum și în tot județul sunt foarte variate, astfel încât să poată răspunde oricăror cerințe din partea clienților, precum:

– suport tehnic, consultanță în alegerea corectă a materialelor și dimensionarea acestora în funcție de necesarul termic al casei și proiectarea personalizată a șemineelor;

– construirea de șeminee clasice, rustice sau moderne ori elegante, folosind focare din fontă sau șamotate, drepte sau pe colț;

– construire și montaj de termoșeminee (șeminee tip centrală) care pot deservi întreaga locuință prin încălzirea apei menajere din calorifere. Echipa se ocupă de astfel de lucrări de la zero până la stadiul „la gata”, executând, atât montajul șemineului, cât și legarea la instalația hidraulică și automatizarea întregului sistem de încălzire.

– construcția, montajul și racordarea coșurilor de fum pentru șeminee, sobe sau centrale pe lemne, peleți sau pe gaz, furnizând soluții termice complete, alături de alte multe servicii de întreținere, remediere, mentenanță, verificare și curățare a șemineelor, sobelor, a canalelor de evacuare și pentru horn ceramic.

Așadar, dacă locuiești în județul Caraș Severin sau într-un județ învecinat, PEFOC îți recomandă un colaborator de încredere pe care îl cunoaștem de ani buni și care, mereu a oferit deschidere, încredere și transparență în mod constant clienților cu care a intrat în contact, de-a lungul a sute de proiecte finalizate cu succes. Sună la 0723.608.768 (dl. Mihai Stoiean) și lasă-ți șemineul tău, pe mâna unui profesionist adevărat!

Comentarii

comentarii