Acasă Monden/Lifestyle Peste 55.000 vizitatori au fost de Valentine’s Day la Iulius Mall ...

Peste 55.000 vizitatori au fost de Valentine’s Day la Iulius Mall – FOTO

1283
DISTRIBUIȚI

valentine day iulous mall timisoaraDuminică, 14 februarie, iubirea a plutit în aer la Iulius Mall Timişoara. Atmosfera plină de romantism şi preţurile speciale, pregătite din inimă de mall, au atras un trafic record, de peste 55.000 vizitatori.
3.000 de premii instant, constând în telefoane mobile, vouchere la salonul de coafură, cosmetice, răcoritoare şi dulciuri, au ajuns la amorezii care au cumpărat cadouri din Iulius Mall, iar marele premiu, un week-end de 2 persoane la Veneţia, a ajuns la Simona Paici, de 20 ani, din Timişoara. {vsig}galerie/valentinedaymall{/vsig}
Timp de 7 zile, peste 100 de îndrăgostiţi, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 36 ani, au alergat pe bandă cât i-au ţinut picioarele la „Maratonul Dragostei”. Gabriel Mîneran, recordmenul finalei de pe 14 februarie, a alergat într-o oră, pentru iubita lui, peste 16 km şi a câştigat astfel o escapadă romantică la Budapesta.
Într-un cadru special amenajat de Valentine’s Day, cu inimioare şi baloane în culoarea pasiunii, îndrăgostiţii au fost nevoiţi să se supună celor trei probe de “foc”, deosebit de amuzante, ca să ajungă la “Starea Civilă” din Iulius Mall. Însoţite de Cupidon, aproximativ 300 de perechi au ales să îşi spună ‘Da” pentru o zi. După ce au fost declaraţi „soţ” şi „soţie”, „mirii” au primit dovezi ale dragostei lor: un certificat de căsătorie.
Un număr impresionant de cumpărători a avut şi „Târgul Best Valentine’s Day”, lumânările parfumate, pernuţele în formă de inimioară şi bijuteriile fiind cadourile preferate de persoanele care şi-au găsit sufletul pereche.
Adolescenţii de la cinci licee din Timişoara (Colegiul Economic „F.S. Nitti”, Liceul Teoretic „J.L. Calderon”, Liceul Teoretic „William Shakespeare”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” şi „Liceul Pedagogic „Carmen Silva”) s-au întrecut în a-şi demonstra dragostea în cadrul unui concurs cu probe pe cât de amuzante, pe atât de „dulci”. În final, cuplul format din Oana şi Robert, reprezentanţii Colegiului Economic „F.S. Nitti” au fost desemnaţi „câştigătorii zilei”.
Sute de vizitatori s-au bucurat şi de prezentarea colecţiei de bijuterii pentru bărbaţi „Man’s on Fire”, semnată de designerul Adrian Haiduc, iar trupa „Play and Win” a impus ritmul serii.

Comentarii

comentarii