Acasă Economic Plata pensiilor de stat prin reţeaua de sucursale Romanian International Bank

Plata pensiilor de stat prin reţeaua de sucursale Romanian International Bank

444
DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 26 aprilie 2010 pensionarii pot alege să primească pensia în conturile de card sau în conturile curente de la Romanian International Bank. Procedeul este simplu, beneficiarul – pensionar din sistemul public de pensii şi deţinător al unui cont curent sau cont de card la RIB- trebuie să completeze o cerere tip pentru virarea pensiei. În cazul în care beneficiarul nu este client RIB, Romanian International Bank deschide contul de card sau contul curent pe numele clientului beneficiar de drepturi băneşti la solicitarea acestuia sau, după caz,  la cererea reprezentantului legal ori mandatarului special în bază de procură emisă conform legii. Cererea tip se depune de catre bancă sau de către client, funcţie de opţiunea acestuia, la instituţia statului în evidenţa căreia se află clientul beneficiar.
„Strategia RIB pentru anul 2010 este „customer-focused”. Pozitionand clientul în centrul preocupărilor băncii, RIB a luat decizia de a implementa noul serviciu de încasare a pensiilor din sistemul public de pensii. Noul serviciu urmăreşte satisfacerea nevoilor clienţilor şi fidelizarea acestora,” a declarat Cati Monica Ursu – Project Manager RIB.
Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti (15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

Comentarii

comentarii