Acasă Actualitate PNL a anunțat prima intenție de candidatură la Primăria Timișoara: Cosmin Tabără....

PNL a anunțat prima intenție de candidatură la Primăria Timișoara: Cosmin Tabără. Nica mai vrea un mandat la CJT

DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și președinte al PNL Timiș, a anunțat primul liberal înscris la concursul intern de alegere a candidatului partidului la alegerile locale pentru Primăria Timișoara. Aceasta aparține lui Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei și președinte al organizației municipale a PNL. În același timp, Nica își anunță și intenția de a obține un nou mandat la conducerea Consiliului Județean.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Nica îl felicită pe Tabără pentru intenție și spune că așteaptă și alte candidaturi, listele fiind încă deschisă pentru la Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș.

Iată postarea lui Alin Nica:

„PNL este un partid viu cu oameni care trăiesc politica. În PNL competiția este un mod de viață și de aceea mă bucur să anunț că avem prima candidatură pentru postul de primar al Timișoarei. Competiția pentru această poziție extrem de importantă a fost deschisă de viceprimarul Timișoarei și președintele Organizației PNL Timișoara, Cosmin Tabără. Vreau să îl felicit pe colegul nostru pentru curaj și îi urez succes în competiția internă.

Sper ca de acum încolo să prindă curaj și alți colegi deoarece PNL nu duce lipsă de profesioniști și de oameni competenți care se pot angaja într-o astfel de luptă. Am dorit ca din acest an să lansăm un mod democratic de a propune candidați pentru cele mai importante posturi din administrație. Consider că prima condiție pentru a candida la o funcție este validarea din partea partidului și, cum altfel am putea obține această validare decât mergând la baza partidului, la membri noștri, la oamenii cei mai îndreptățiți să propună un candidat pentru o funcție administrativă.

S-au dus vremurile în care dacă cineva «se dă bine pe lângă șefu» ajunge pe o listă, fără să conteze dacă are vreo competență pentru funcția la care candidează și fără ca membrii PNL să își dea girul pentru candidatură. Acum, înainte să propunem electoratului candidați, aceștia vor trece prin filtrul alegerilor interne. Candidații nu mai apar din spatele ușilor închise.

Și, dacă am ajuns aici și avem un prim candidat pentru postul de primar al Timișoarei, vreau să îmi anunț și eu intrarea în competiția internă pentru postul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Ca și în cazul Primăriei Timișoara, și aici, lista este deschisă pentru orice membru PNL care are un program și proiecte care să îi permită să obțină votul membrilor de partid astfel încât să fie desemnat candidatul nostru pentru această funcție”.

Comentarii

comentarii