Acasă Actualitate Poliția locală asigură că a fost sancționat comerciantul care vindea mici la...

Poliția locală asigură că a fost sancționat comerciantul care vindea mici la piața volantă de lângă Stadionul Dan Păltinișanu

439
DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara acuză o publicație on-line că a dezinformat într-un articol publicat pe 7 martie, referitor la un comerciant care vindea mici la piața volantă de la Stadionul Dan Păltinișanu.

„Menționăm faptul că patrula de polițiști locali s-a deplasat la fața locului la data respectivă și a luat toate măsurile de verificare și sancționare prevăzute de legislația în vigoare, nu cum s-a vehiculat că nu a luat nicio măsură”, transmit reprezentanții polițiștilor locali.

Astfel, societatea Miremar Company SRL s-a ales cu proces-verbal de sancționare, conform HCL 139/2011, pentru că nu deținea acordul de la Primăria Timișoara pentru activitatea desfășurată. Sancțiunea pe care urmează să o primească este între 200 și 1.500 lei.

De asemenea, Poliția Locală Timișoara asigură că cei vizați au încetat imediat activitatea ilicită. „Precizăm faptul că polițiștii locali vor acționa cu aceeași fermitate ori de câte ori vor fi constatate fapte care contravin legislației în vigoare sau vor fi sesizați de cetățeni că se încalcă prevederile legale, continuând să își desfășoare activitatea în spiritul legii, nedând curs dezinformării tendențioase promovate în alte scopuri decât cele de prezentare a realității”, concluzionează reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii