Acasă Eveniment Poliția Română este în alertă! Fată de 13 ani, luată cu o...

Poliția Română este în alertă! Fată de 13 ani, luată cu o maşină de un bărbat de 28 de ani pe care-l cunoştea şi dusă într-o direcţie necunoscută

DISTRIBUIȚI

O fată de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost luată, luni seară, cu o maşină de un bărbat de 28 de ani pe care-l cunoştea şi dusă într-o direcţie necunoscută. Tatăl fetei a sesizat fapta, iar aceasta a fost dată în urmărire naţională. 

Poliţiştii din Petrila au fost sesizaţi, luni seară, de către un bărbat, că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul  Constanţa, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută, scrie news.ro.

La momentul plecării, minora care are 13 ani purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare neagră (fară particularităţi sau tăieturi), o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1.50 înălţime,  greutate 40-45 kg., ochii căprui, păr blond-roşcat, lung până la nivelul coapselor, forma feţei rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

”În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

 

 

Comentarii

comentarii