Acasă Eveniment Politician din Timiș, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare...

Politician din Timiș, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru trafic de droguri – video

DISTRIBUIȚI

Barbatul din Costeiu care in toamna anului trecut a fost saltat de trupele speciale ale politiei, a fost condamnat. Fost candidat pentru o functie de consilier local in 2020, Adrian Sorin Jucsor se pregatea sa candideze si la alegerile din acest an, numai ca politistii i-au schimbat planurile.

Barbatul care era angajat mecanic de locomotva la CFR, a fost vizitat de catre mascati, dupa ce s-a oferit sa vanda canabis pe o retea de socializare. Individul a contactat mai multe persoane, dupa ce a infiintat o cultura in gospodaria proprie.

Politistii i-au interceptat mesajele si l-au luat pe sus, inainte sa reusesca sa vanda vreun gram. Intrebat de drogurile gasite, politicianul a incercat sa ii minta pe anchetatori. Cu privire la cele opt plante specia Cannabis, care au fost identificate cu ocazia percheziţiei domiciliare in gradina imobilului situat in sat Costeiu, barbatul a declarat ca nu stie cum au ajuns acolo, sustinand ca a constatat cand au crescut mai mari, ca aparţin speciei Cannabis si le-a lasat sa creasca fara sa le ingrijeasca.

Intrebat de frunzele identificate pe o masa aflata pe terasa imobilului, dar si alte plante gasite intr-un borcan de 20 l, precum si in alte trei-patru borcane mai mici, barbatul a declarat ca a depozitat canepa care nu are niciun efect, ca a lasat-o acolo si ca nu voia sa faca ceva cu ea. Si despre cantar a spus ca il avea pentru aur, “veneau oameni la mine care imi lasa garanţie aur si eu le dadeam bani”, a sustinut individul care a recunoscut ca uneori consuma cannabis, la serviciu, fiind testat cu aparatul Drager doar pentru consumul de alcool, nu si pentru substanţe psihoactive.

Anchetatorii n-au crezut varianta sustinuta de barbat la primele audieri, astfel ca la nici o saptamana, acesta si-a schimbat declaratia si a recunoscut fapta, sustinand ca a infiintat plantatia pentru a-si rotunji veniturile. Judecatorii l-au gasit vinovat si l-au condamnat pe individ la trei ani si sase luni de inchisoare, pentru trafic de droguri de risc. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel, scrie lugojinfo.ro.

Comentarii

comentarii