Acasă Eveniment Polițiști locali bătuți, umiliți și jefuiți de țigani, în Piața Traian din...

Polițiști locali bătuți, umiliți și jefuiți de țigani, în Piața Traian din Timișoara. Dorel Cojan și-a trimis oamenii la măcel

DISTRIBUIȚI
Foto: arhiva

Incident șocant, vineri seara, în Piața Traian din Timișoara. Doi polițiști locali au fost bătuți, umiliți și jefuiți de 20 de țigani agresivi. Disperați, cei doi polițiști locali au sunat la numărul de urgență 112, fiind salvați de colegii lor de la poliția națională.

Ceii doi polițiști locali, de la trupele de intervenție, au fost trimiși în zonă de ofițerul de serviciu, în urma unui apel primit de Poliția Locală, referitor la mai mulți țigani care făceau scandal. Când polițiștii au ajuns în Piața Traian,, au fost înconjurați de un grup de 20 de țigani. Au fost bătuți, puși la pământ și li s-au luat ceasurile și toate bunurile de valoare. Unul dintre ei a reușit să sune la 112, iar echipajele de intervenție de la poliția județeană au intervenit prompt, reușind să îi scoată din mâinile agresorilor.

Cazul polițistului din Recaș, trimis și el de șefi la moarte, cu mâinile goale, în fața unui agresor periculos, se pare că nu a avut nici un efect asupra șefului Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan. Obișnuit doar să asculte comenzile primarului Nicolae Robu, să-și pună subalternii să păzească panseluțele din pasaje și să alerge după bicicliști prin Piața Victoriei, Cojan și-a trimis oamenii nepregătiți spre măcel.

Comentarii

comentarii