Acasă Eveniment Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei de la Arad....

Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei de la Arad. Mărturia ultimei persoane care l-a văzut în viață pe omul de afaceri, înainte ca mașina sa să sară în aer

744
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan. El a precizat că în acest dosar sunt audiați mai mulți martori și au fost ridicate probe de la fața locului, care vor fi analizate în laborator.  

Polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și au prelevat probe de la locul exploziei, a explicat Georgian Drăgan, care a precizat că anchetatorii beneficiază de sprijinul specialiștilor pirotehniști de la SRI.

“Toate persoanele care ar putea avea legătură cu acest tragic eveniment vor fi audiate – vorbim aici de martori, martori oculari care au asistat la acest tragic eveniment”, a declarat Georgian Drăgan sâmbătă la Digi24.

În plus, el a precizat că anchetatorii au format deja un cerc de suspecți în acest caz.

“Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză”, a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat sâmbătă dimineață, provocând moartea șoferului. Presa locală scrie că explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile locuințelor din apropiere.

Un dispozitiv exploziv plasat în mașină și acționat de la distanță – e principala ipoteză pe care o cercetează anchetatorii în privința exploziei de azi dimineață din Arad. Un comunicat al SRI arată că au fost prelevate din mașină substanțe pentru care se face expertiză pirotehnică.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, la locul exploziei maşinii omului de afaceri arădean ar fi fost găsite urme de explozibil.

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe omul de afaceri din Arad, înainte ca mașina sa să sară în aer: ”Probabil a fost ceva planificat”

Ultima persoană care l-a văzut în viață, sâmbătă, pe omul de afaceri Ioan Crișan, înainte ca acesta să moară ars în explozia mașinii sale, spune că probabil ”a fost ceva planificat”.

”În momentul în care a intrat în parcare nu a stat foarte mult, a mers să bea o cafea la cafenea, cum făcea el de obicei.

În momentul în care noi ne pregăteam să deschidem și eram fiecare cu treaba lui, dintr-o dată am auzit explozia foarte puternică, am văzut o lumină roșie. Nu știam ce se întâmplă, apoi, la câteva secunde a început să ia foc, un fum gros.

Cineva a încercat cu un extinctor mai micuț să stingă incendiul, dar în momentul în care a văzut că ieșea fum foarte puternic s-a speriat și a văzut că nu are ce să facă. În acel moment, focul s-a pornit și mai tare.

Probabil că ceva de la rezervor s-a scurs sau probabil că ceva a fost planificat”, a spus, pentru antena3.ro, o tânără, ultima persoană care l-a văzut în viață pe omul de afaceri.

Comentarii

comentarii