Acasă Eveniment Polițiștii de frontieră timișeni, o urmărire ca în filme și o bătaie...

Polițiștii de frontieră timișeni, o urmărire ca în filme și o bătaie în toată regula cu un contrabandist de țigări

389
DISTRIBUIȚI

Ieri, 13 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiş au reținut cu greu un contrabandist de țigări, după ce acesta a fugit și a sărit la bătaie. În jurul orei 19.00, un echipaj de Poliție de Frontieră, în baza unei informări, a încercat să oprească autoturismul condus de bărbatul în cauză.

Șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, iar aceștia au pornit urmărirea, fiind alertate şi alte echipaje. Pe timpul urmăririi, contrabandistul a încercat să scape de polițiști prin efectuarea unor manevre periculoase. Acesta a acroșat autospeciala Poliției de Frontieră și chiar a avariat-o.

Într-un final, polițiștii de frontieră au reușit să oprească autoturismul pe raza localității Grabaț. Șoferul a încercat să fugă, dar a fost reținut. În cele din urmă, acesta a devenit și violent, lovind pe unul dintre polițiștii de frontieră.

La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite 5.010 pachete țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, în valoare de aproximativ 75.000 lei.

„În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate. Totodată, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi ultraj, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile, iar la finalizare vor fi luate masurile legale ce se impun”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Comentarii

comentarii