Acasă Eveniment Poliţiştii din Timişoara au făcut publică fotografia şoferului fugar și cer sprijinul...

Poliţiştii din Timişoara au făcut publică fotografia şoferului fugar și cer sprijinul populației

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara au făcut publică fotografia şoferului fugar pentru prinderea căruia a fost tras un foc de armă şi a anunţat că ancheta pentru găsirea acestuia este în plină desfăşurare.

”Având în vedere evenimentul  ce a avut loc pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara, cu privire la persoana urmărită de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, vă comunicăm că se depun toate eforturile în vederea prinderii bărbatului. Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu toate structurile MAI, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, facem publică fotografia bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

De asemenea, poliţiştii fac apel la populaţia ca în cazul în care bărbatul căutat este observat, să sune la numărul de urgenţă 112.

”În cazul în care observaţi  persoana din fotografie, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, a mai precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii din Timişoara au tras, miercuri, un foc de armă în plan vertical pentru prinderea unui şofer care a demarat în momentul în care agenţii îl căutau în bazele de date.

Şoferul s-a refugiat într-o curte, fiind căutat de atunci.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, şoferul este un bărbat de etnie romă, care are mandat internaţional de arestare pe numele său.

Comentarii

comentarii