Acasă Eveniment Polițiștii în luptă cu infractorii șoselelor, în Timiș

Polițiștii în luptă cu infractorii șoselelor, în Timiș

DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buziaș au depistat, pe strada Principală, din orașul Buziaș, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sânnicolau Mare au depistat în localitatea Gelu și orașul Sânnicolau Mare, din județul Timiș, doi bărbați, în vârstă de 23 și 27 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testărilor cu aparatul Drugtest, a reieșit că bărbații ar fi consumat substanțe psihoactive (metamfetamină și canabis), aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În zilele de 16 și 17 aprilie a.c., polițiștii timișeni au depistat, în localitățile Lovrin și Racovița, din județul Timiș, doi bărbați, în vârstă de 26 și 39 de ani, care ar fi condus fără a poseda permise de conducere.

Pe numele conducătorilor auto, au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

În data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 18:17, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sânicolau Mare au depistat, în localitatea Grabaț, din județul Timiș un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”.

Comentarii

comentarii