Acasă Eveniment Polițiștii l-au oprit la timp! Un tânăr de 22 de ani, drogat...

Polițiștii l-au oprit la timp! Un tânăr de 22 de ani, drogat cu cocaină metamfetamină și canabis, depistat în trafic

DISTRIBUIȚI

Polițiștii l-au oprit la timp pe tânărul drogat cu trei substanțe psihoactive. Tânărul de 22 de ani a fost oprit în trafic în municipiul Arad pentru un control de rutină. La testarea cu aparatul DrugTest agenții au constat că șoferul era sub influența drogurilor. Nu mai puțin de trei substanțe interzise luase tânărul înainte de a se urca la volan, informează Agerpres. Șoferul este acum cercetat penal penal după ce a fost prins conducând o maşină în timp ce se afla sub influenţa a trei droguri, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul are 22 de ani şi este din oraşul Chişineu-Criş. El a fost oprit în trafic, la o distanţă de 50 de kilometri de casa sa.

 “Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru consum de cocaină, metamfetamină şi TH-5 (canabis – n.r.). Conform procedurii, tânărului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a cantității substanţelor consumate”, a transmis IPJ. Pe numele arădeanului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

 

Comentarii

comentarii