Acasă Administraţie Pot începe lucrările reabilitarea Școlii Gimnaziale 15 din Timișoara

Pot începe lucrările reabilitarea Școlii Gimnaziale 15 din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a semnat contractul de execuție pentru proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale numărul 15 din Timișoara, situată pe strada Chișodei nr.1/A.

Proiectul prevede menținerea destinației și a funcțiunii actuale de școală pentru corpul A, în timp ce corpul B va suferi o transformare majoră, astfel încât, la final, actualele ateliere și spații de depozitare să devină săli de clasă. Lucrările vor fi gata în termen de 6 luni de la semnarea ordinului de începere și vor fi finanțate de la bugetul local și din fonduri nerambursabile.

Proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale 15 include reabilitarea termică a corpului A prin montarea unui termosistem și izolarea planșeului de la etaj; schimbarea finisajelor exterioare pentru a îmbunătăți aspectul clădirii; extinderea corpului B cu un etaj și recompartimentarea pentru a găzdui un număr de 96 de elevi. Această transformare va crea 4 clase noi, o casă nouă a scării, grupuri sanitare și un spațiu pentru recreație/sală multifuncțională.

În prezent, școala are 300 de elevi. Valoarea contractului de execuție este de 3.852.450 lei (TVA inclus). Firma care a câștigat contractul este Alex-Dia Construct SRL. 

Comentarii

comentarii