Acasă Eveniment Prea puţini bani pentru reabilitarea Parcului Copiilor

Prea puţini bani pentru reabilitarea Parcului Copiilor

425
DISTRIBUIȚI

“În momentul de faţă, sunt prevăzute pentru Parcul Copiilor doar 1,5 milioane de lei”, spune consilierul local liberal Ciprian Jichici
În curând se va vota bugetul municipiului Timişoara. Consilierul local PNL Ciprian Jichici nu e de acord cu modul în care consilierii au fost implicaţi în discuţia acestui buget. Consilierul liberal a specificat că acestea sunt opinii personale, în calitate de consilier local, nu reprezintă şi nu angajează PNL Timiş. “Consider că modul în care noi, consilierii, am fost implicaţi la discuţiile bugetului Timişoarei este defectuos. Nu mi se pare normal ca o asemenea discuţie să se facă cu câteva zile înainte, consider că ar fi fost normal ca cel puţin drafturile de buget să fie puse la dispoziţia consilierilor locali, să avem, într-adevăr, posibilitatea de a analiza într-un mod foarte serios”, a spus Ciprian Jihici. Acesta consideră că, pe termen mediu şi lung, filozofia bugetară a municipiului Timişoara ar trebui să se îndrepte în direcţia investiţiilor.
Suma totală necesară finalizării reabilitării acestui parc – 4,5 milioane lei
Revine în actualitate însă Parcul Copiilor, care e şi el un capitol din buget. Mai precis: reabilitarea lui. Asta pentru că suma alocată pengtru reabilitarea acestui parc atât de dorit de cei mici, spune Jichici, este mult prea mică. Or, parcul stă demult în paragină şi nepăsare… “Dintr-un buget de peste peste 30 de milioane de lei alocat zonei de spaţii verzi, în momentul de faţă sunt prevăzute pentru Parcul Copiilor doar 1,5 milioane de lei. Noi, consilieriii liberali şi PNL, am fost implicaţi extrem de serios şi activ, în ultimii doi ani. Cel puţin eu, personal, şi sper că va fi şi poziţia partidului… vom solicita o majorare a bugetului alocat. Suma totală necesară finalizării reabilitării acestui parc – din cunoştinţele mele – este de 4,5 milioane lei – asta a fost ultima sumă avansată în momentul în care s-a discutat despre acest proiect”, spune Ciprian Jichici.

 

Comentarii

comentarii