Acasă Actualitate Prefectul Mihai Ritivoiu atenționează administrația Fritz: dacă nu scapă Timișoara de buruieni,...

Prefectul Mihai Ritivoiu atenționează administrația Fritz: dacă nu scapă Timișoara de buruieni, până la 1 iunie, trimite Garda de Mediu să dea amenzi

DISTRIBUIȚI

Prefectul Mihai Ritivoiu (PSD) îi cere Primăriei Timișoara să curețe toate buruienile din parcuri, altfel va fi nevoit să trimită Garda de Mediu în controale în toate parcurile din oraș. Prefectul dă și termen: data de 1 iunie. Tot acesta explică și gestul său: actuala conducere a Primăriei Timișoara „știe numai de frică”, dând exemplul salubrizării, problemă care s-a ameliorat de abia după ce aceeași Gardă de Mediu amendase municipalitatea cu 60.000 de lei.

„Dau termen o lună de zile Primăriei Timişoara să taie buruienile, iarba şi să se ocupe de îngrijirea parcurilor! Pe lângă aspectul dezolant, creşterea vegetației favorizează înmulțirea căpuşelor şi a țânțarilor. Nu stăm bine nici la capitolul ambrozie. Având în vedere că după amenda primită de la Garda de Mediu la începutul anului reprezentanții Primăriei în frunte cu primarul au ieşit pe străzi pentru curățarea noroiului şi a frunzelor, deduc că aceştia ştiu doar de frică. Drept urmare, am anunțat în conferința de presă de astăzi că voi dispune Gărzii de Mediu să efectueze un control la spațiile verzi din Timişoara în luna iunie. Până în 01 Iunie, de Ziua Copilului, au timp să se pună la punct. Mi-e jenă că acestea sunt subiectele în care Prefectura trebuie să se implice în Timişoara anului 2022: noroi, frunze moarte, tăierea ierbii”, transmite miercuri, 4 mai, prefectul pe rețelele de socializare.

 

Comentarii

comentarii