Acasă Cultura Premieră, luni, la Shopping City Timișoara: Neidentificat – un policier co-producție România-Cehia-Letonia

Premieră, luni, la Shopping City Timișoara: Neidentificat – un policier co-producție România-Cehia-Letonia

653
DISTRIBUIȚI

Filmul Neidentificat are premieră de gala, luni, 2 august, la Cinema City Timișoara Iulius Mall (deși anunțată anterior la Shopping City, din motive neprevăzute a fost nevoită mutarea la Iulius Mall) -anunță organizatorii.

Premieră națională a avut loc în cadrul competiției oficiale TIFF, unde filmul a fost recompensat cu premiul FIPRESCI. La finalul proiecției de azi, regizorul Bogdan Apetri și actorul Bogdan Fărcaș vor răspunde întrebărilor publicului, în cadrul unei discuții libere, la care va participa și un reprezentant al Asociației Tinerilor Romi din Timișoara.

O co-producție România-Cehia-Letonia, Neidentificat este un policier care reușește să îmbine cu succes suspansul unui thriller, cu misterul caracteristic filmelor polițiste și atmosfera autentică de film noir, explorând cu mult tact și intensitate peisajul interior al minții și sufletului uman. Filmul va intră în acest weekend în cinematografele din întreagă țară, distribuit de Transilvania Film. Trailer: https://bit.ly/Neidentificat.

 

Comentarii

comentarii