Acasă Actualitate Președintele PSD Timiș despre candidatura ca independent a lui Bojin: „Ar fi...

Președintele PSD Timiș despre candidatura ca independent a lui Bojin: „Ar fi o dezamăgire nu pentru mine, ci pentru toți membrii și simpatizanții PSD”

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timiș Sorin Grindeanu nu vede cu ochi buni candidatura liderului CJ Timiș Titu Bojin ca independent la viitoarele alegeri. Titu Bojin a spus că va merge independent la viitoarele alegeri, chiar dacă este încă membru PSD. Bojin nu se află pe lista de consilieri județeni ai PSD, iar Sorin Grindeanu este candidatul PSD pentru șefia CJ Timiș.

„Dacă va alege să facă acest lucru ar fi o dezamăgire nu pentru mine, ci pentru toți membrii și simpatizanții PSD., care în acești ani și pe dânsul și pe alții ne-au susținut pentru a ocupa diverse funcții în județ, în țara asta. Ca să fii independent și să candidezi ca și independent trebuie să vii să-ți dai demisia din partid. Dânsul a ales această cale, pe care eu nu mi-o doresc. Trebuie să vedem ce va face în următoarele zile. Noi încercăm să facem o ofertă electorală realistă pentru județul Timiș, care să vină în întâmpinarea cerințelor județului Timiș, astea sunt lucruri importante pentru timișeni. Funcțiile sunt vremelnice”, spune Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș.

Comentarii

comentarii