Acasă Economic Prețuri early booking la Târgul de Turism “Vacanța” din Timișoara

Prețuri early booking la Târgul de Turism “Vacanța” din Timișoara

DISTRIBUIȚI

targ turism 2015A doua ediție a celui mai mare târg de turism din vestul țării se va desfășura anul acesta la Timișoara, în perioada 20 – 22 martie. Organizatorul evenimentului, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), anunță că la eveniment vor participa peste 20 de agenții de turism din Timișoara și din țară, cu pachete de vacanță la preț redus, de tip early booking.
Vizitatorii vor avea posibilitatea să aleagă între destinațiile din țară și străinătate, despre care vor afla informații atât datorită consultanței turistice pe care o vor primi la standuri, cât și prin programul divers al târgului de turism, în care sunt cuprinse: prezentări de produse tradiționale din zonele recomandate ca destinații de vacanță; degustări și activități interactive care le pot simplifica vizitatorilor luarea deciziei cu privire la locul unde își vor petrece concediul; prezentări pentru destinațiile la munte, la mare, în România și în străinătate; momente artistice, care vor evidenția specificul tradițional al destinațiilor de vacanță.
La Târgul de Turism “Vacanța” din Timișoara, vizitatorii vor beneficia de reduceri de cel puțin 30 la sută pentru pachetele de vacanță și vor afla informații despre cele mai bune oferte disponibile în 2015.
“Anul acesta organizăm a doua ediție a Târgului de Turism Vacanța, la Timișoara, după ce prima ediție a fost considerată un succes: vizitatorii au beneficiat de reduceri considerabile și au fost mulțumiți de serviciile agențiilor, iar acestea au reușit să ofere informații utile publicului și să își prezinte ofertele potențialilor cumpărători. Este un eveniment de interes pentru toată lumea și sperăm că timișorenii vor veni anul acesta în număr și mai mare”, spune Lucia Morariu, președintele ANAT.
Agențiile de turism au pregătit și premii în valoare de 7.000 de euro pentru vizitatorii care vor participa la tombola târgului. La prima ediție, 11 persoane au câștigat excursii de 2 – 3 zile într-un oraș din Europa sau un sejur de 7 zile într-o destinație la malul mării.

Comentarii

comentarii