Acasă Monden/Lifestyle Prezentare de bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri

Prezentare de bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri

363
DISTRIBUIȚI

FOTO & VIDEO

Ramona Lăzuran, în premieră în calitate de mămică şi Simona Traşcă plimbată cu roaba

Vineri noapte designerul de bijuterii Adrian Haiduc a avut încă o dată o prezentare unicat în club Princess – o colecţie de cercei şi coliere, denumita "B My Soup", pe care le-a combinat cu verdeţuri şi diferite legume, pentru a marca sfârşitul toamnei. 

Bijuteriile din cristale sau perle şi „accesoriile” comestibile au fost mixate astfel în ideea unei „bătălii” dintre „ţărăncuţe” şi „piţipoance” dar şi pentru a sugera o sexy-gospodină. Show-ul a debutat cu apariţia pe podium a unui model masculin, care a aşezat-o pe Simona Traşcă într-o roabă şi a plimbat-o pe scena către o masă acoperită cu legume şi lumânări. 
Surpriza evenimentului a fost apariţia pe scena a Ramonei Lăzuran, în premieră în calitate de mămică, într-o prezentare alături de alte câteva modele sexy şi noncomformiste, care au purtat lenjerie intimă provocatoare, fetele fiind accesorizate cu castraveţi, morcovi sau ciuperci, conopidă, fasole verde, usturoi sau ceapă. Bijuteriile au fost completate de coafuri din pătrunjel şi varză albă, realizate de stilistele Maria Ioniţă (teatrul Constantin Tănase) şi Nicoleta Poiană. Mădălina Secuianu, care a pozat împreună cu Haiduc pentru pictorialul de promovare a evenimentului, a fost mireasa colecţiei, defilând într-o rochie alba, având la gât un colier inedit din conopidă.
 
{vsig}galerie/Haiduc Club Princess{/vsig}
 

Comentarii

comentarii