Acasă Actualitate Prima ediție din 2020 a evenimentului gastronomic caritabil Gătești și Dăruiești a...

Prima ediție din 2020 a evenimentului gastronomic caritabil Gătești și Dăruiești a avut loc la Aeroportul Timișoara

1850
DISTRIBUIȚI

Gătești și Dăruiești, cu sprijinul Aeroportului Traian Vuia din Timișoara, a organizat, la sfârșitul săptămânii, prima ediție din 2020 a  evenimentului gastronomic în scop caritabil, în sprijinul familiei Mihaelei cu șapte copii minori, printre care unii cu handicap.

Invitată special a fost Irina Onescu, Chefi la cuțite!

Cazul a fost semnalat în cotidianul ZIUA de Vest în 12 decembrie 2019, iar Mediashop cu Cosmin Godean, coordonatorul Gătești și Dăruiești, s-au oferit să intervină și să o ajute pe Mihaela.

Cosmin Godean, organizatorul, a ținut să transmită mesajul de mulțumire tuturor celor participanți la acest eveniment de suflet.

”Dragi prieteni țin să va mulțumesc în mod deosebit pentru prezența la prima ediție din acest an a evenimentului Gătești Și Dăruiești din dată de 7 februarie 2020 organizată cu sprijinul Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara!
Le mulțumesc celor care au gătit și celor din public, sper că toți au fost mulțumiți și că ne vom întâlnim și la alte ediții.

În același timp vreau să le mulțumesc și sponsorilor care au contribuit alături de toți ceilalți la posibilitatea de a ajută familia doamnei Mihaela cu tot ceea ce au solicitat că să-și acopere nevoile imediate și urgențe!
O să-i enumăr pe toți cei care au ajutat la succesul acestui eveniment: Aeroportul Internațional Timișoara,Mediashop Timișoara – publicitate stradală, Cramă Dealul Dorului,DIEGO România,floritm.ro,Servicii De Curierat Urban Timișoara, Chef Mania, Perrena, Floraria Crina, DetoxMed Timișoara,Burger Cip, Mobilă Stil, Mezoni, Kangen Center România-Timișoara, Car-Solution, Macelleria di Francesca e Federico, Grătarul cu Ștaif, Restaurant – Pizzerie Filiberto,Primăria Comunei Petriș, Menzies Aviation, Aerocons, Dmi It România, Floare din Banat.

Le mulțumesc, de asemenea, doamnelor de la restaurantul Aeroportului fără de care chiar nu ne-am fi descurcat în bucătărie, celor implicați din partea Aeroportului Traian Vuia Timișoara: Daniel Idolu, Iasmin Zarici, Gabriela Simona Dorin, Roxana Manasia, Radu Cosor și colegului său.

Sper că nu am uitat pe nimeni, mulțumesc Moldovan Carlo, Paul enologul de la Crama Dealul Dorului, Ciprian de la Burger Cip, Sebastian Paul, bucătăria lui Paul, și Dana Deheleanu care încă mă mai suportă. Știu că m-am lungit, dar chiar țin să le mulțumesc tuturor pentru ajutor. Doamne ajută!”. Cine o poate ajuta pe tânăra mamă Mihaela poate suna la telefonul: 0760.834.667.

Comentarii

comentarii