Acasă Actualitate Prima spirală MISA pe Platoul Coronini din Herculane

Prima spirală MISA pe Platoul Coronini din Herculane

DISTRIBUIȚI

FOTO

Peste 3.500 de yoghini s-au adunat sâmbătă seara pe Platoul Coronini din Băile Herculane, pentru a realiza prima spirală din acest an. Tema spiralei a fost comuniunea spirituală profundă cu Sufletul Neamului Românesc.

Locul tradiţional de adunare, Platul Coronini din Băile Herculane a fost ales şi anul acesta de către adepţii Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut pentru realizarea primei spirale Yang, susţinută “în mod subtil-telepatic” chiar de către Gregorian Bivolaru. Chiar dacă a scăpat de acuzaţiile grave ce l-au purtat prin instanţe, guru Gregorian Bivolaru este principalul absent al Taberei din acest an, acesta alegând să nu revină în ţară şi, implicit, să lipsească de la tabăra tradiţională de pe Valea Cernei. Spirala Yang a început după lăsatul serii, la ora 20,00, la aceasta participând numai membrii iniţiaţi ai MISA. Cum tema spiralei a fost comuniunea profundă cu sufletul neamurlui românesc, pe parcursul întregii meditaţii în spirală s-au auzit numai cântece tradiţional româneşti: ciuleandra, rapsodia română, etc Pe platou au urcat şi ţăranii din zonă, veniţi să facă un ban în plus cu bucate care mai de care alese şi apreciate de yoghini. Chiar lângă spirală se putea cumpăra de la lapte de vacă, la ochiuri de ou, salată orientală sau prăjituri şi dulciuri de casă.
Dacă duminică programul taberei este unul ceva mai relaxat, cuprinzând doar câteva conferinţe şi meditaţii, luni activităţiile din tabără sunt mult mai multe şi mai intense. Următoarea spirală va fi realizată marţi, tot pe Platoul Coronini, de la ora 19,30, fiin o spirală realizată numai de către bărbaţi. 
 

{vsig}galerie/misa{/vsig}

Comentarii

comentarii