Acasă Actualitate Primăria face o bandă în plus în intersecţia de la AEM doar...

Primăria face o bandă în plus în intersecţia de la AEM doar schimbând liniile de demarcaţie

613
DISTRIBUIȚI

Lucrările la sensul giratoriu de la AEM, trebuie terminate până duminică seara. Aşa vrea primarul care „pune presiune”. Deşi restricţiile de circulaţie în zonă sunt valabile  până luni dimineaţa, Nicolae Robu speră că muncitorii care se ocupă de investiţie sunt extrem de serioşi şi totul va fi gata de duminică.

„Sunt restricții în zona intersecției de la AEM, acolo avem artere de foarte mare trafic confluente, strada Stan Vidrigin, bulevardul Liviu Rebreanu, Bulevardul Mareşal Prezan, Calea Buziaşului. După finalizarea lucrărilor vom avea un grad ridicat de beneficialitate (n.r. cuvântul aparţine autorului). Îi rog pe cetățeni să înțeleagă că nu am avut de ales, a trebuit să recurgem restricțiile, se va lucra intens și sâmbătă şi duminică, ceea ce încercăm noi să facem ca duminică seara să putem da în folosință noile amenajări din zonă, cu marcaje cu tot”, insistă Nicolae Robu.

Ca o consecinţă a lucrărilor, în sensul giratoriu va mai apărea o bandă de circulaţie şi câteva benzi de selecţie a ieşirilor, totul pentru un trafic mai facil, spune Robu. Operaţiunea nu a adus sporirea căii de rulare, ci înghesuirea benzilor noi pe acelaşi spaţiu, prin trasarea altor linii de demarcaţie, cu benzi mai mici.

Comentarii

comentarii