Acasă Administraţie Primăria Timișoara reabilitează termic o nouă grădiniță

Primăria Timișoara reabilitează termic o nouă grădiniță

DISTRIBUIȚI

De curând, a fost finalizată procedura de achiziție a lucrărilor pentru reabilitarea termică a Grădiniţei cu program prelungit nr. 6, de pe strada Ismail. După finalizarea lucrărilor, cei 60 de copii de la această grădiniță vor beneficia de condiții la standarde europene.

Câștigătorul contractului scos la licitație de primăria Timișoara în valoare de 1.589.844,13 fără TVA este BT Consulting SRL. Termenul de execuție este de 5 luni de la data ordinului de începere lucrărilor. 

Amenajarea celor patru săli nu va afecta procesul didactic. Lucrările de interior vor fi programate mai ales în perioadele de vacanță, iar, dacă va fi cazul, copiii vor fi regrupați, astfel încât programul să se deruleze normal.

Clădirea în care funcționează Grădinița PP6 prezintă degradări ale tencuielilor de pe fațade, degradări, fisuri, infiltrații la nivelul soclului către parapeții ferestrelor, degradări și coroziune ale scării metalice și degradări la nivelul balconului de acces. 

Lucrările se vor realiza în mod unitar pentru toate nivelele clădirii P+1E+pod și vizează reabilitarea construcţiei şi respectarea celor mai moderne norme referitoare la rezistenţă şi stabilitate, securitate la incendiu, igienă şi sănătate, protecţia mediului şi protecţia împotriva zgomotului.

De asemenea, prin proiect se urmărește creșterea eficienței energetice a clădirii, îmbunătățirea condițiilor de confort termic interior, reducerea pierderilor de căldură și a consumurilor energetice, reducerea costurilor pentru încălzire și apă caldă, reducerea emisiilor poluante.

Comentarii

comentarii