Acasă Administraţie Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, întâlnire online cu autoritățile, pentru a...

Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, întâlnire online cu autoritățile, pentru a discuta situația instalațiilor electrice din spitale

586
DISTRIBUIȚI

Vineri, 19 februarie, Mircea Băcală, subprefect de Timiș, a convocat o ședință online la care au participat reprezentanți ai Primăriei Municipiului Timișoara, Consiliului Județean Timiș, conducerile spitalelor din Timișoara și județul Timiș, Direcției de Sănătate Publică Timiș, respectiv reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Tema întâlnirii? Situația instalațiilor electrice din spitale.

„Ședința a fost convocată pentru a se vedea starea instalațiilor electrice din spitalele de pe raza județului Timiș, în dorința de a se preveni situații catastrofale cum au fost în perioada precedentă în țară. De la nivelul fiecărui spital s-a făcut o prezentare a stării instalațiilor electrice, inclusiv necesitățile de investiții. La solicitarea subprefectului Mircea Băcală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență va face noi verificări în toate spitalele din județul Timiș, iar rezultatele vor fi prezentate Instituției Prefectului”, au transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Cum informarea a fost lacunară, jurnaliștii au cerut lămuriri despre situația mai exactă a instalațiilor din fiecare spital. Reprezentanții prefecturii au transmis că ISU va centraliza informațiile, urmând să fie făcute publice la finalizarea procesului.

Comentarii

comentarii