Acasă Politica Primarul comunei Știuca, numit președinte interimar al PNL Lugoj în locul primarului...

Primarul comunei Știuca, numit președinte interimar al PNL Lugoj în locul primarului orașului

DISTRIBUIȚI

Liderii din Timiș ai PNL s-au ținut de cuvânt și l-au „pedepsit” pe primarul Lugojului, Claudiu Buciu. Joi, 7 iulie, Biroul Politic Județean al PNL Timiș l-a numit pe Vasile Bejera, primarul comunei Știuca, președinte interimar al organizației PNL Lugoj, în locul lui Buciu. Motivul ar fi faptul că acesta din urmă nu a organizat alegeri interne statutare.

„Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de 1 an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale. Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia. Mandatul noului președinte interimar va fi acela de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ”, transmit reprezentanții PNL Timiș.

Decizia BPJ al PNL Timiș este caracterizată drept „o măsură constructivă menită să încurajeze dialogul și identificarea celor mai bune modalități prin care obiectivul PNL Timiș este respectat, și anume: politica în interesul cetățenilor”. PNL Timiș mai transmite că „își exprimă deschiderea și disponibilitatea pentru toți cei care cred că pot aduce plus-valoare prin contribuția lor, la consolidarea echipei liberale din Lugoj”.

Comentarii

comentarii