Acasă Actualitate Primarul din Ineu a contestat în instanță carantinarea orașului

Primarul din Ineu a contestat în instanță carantinarea orașului

416
DISTRIBUIȚI

Carantinarea orașului Ineu, din județul Arad, decisă în urmă cu doar o zi, va fi contestată în instanță. Anunțul a fost făcut chiar de primarul localității, Călin Abrudan (PNL), într-o postare pe contul său de Facebook, în care era prezentat și ordinul de carantinare semnat de seful DSU, Raed Arafat.

“Din păcate, ordinul de carantinare a fost emis oficial! Ordinul de carantinare a Orașului Ineu va fi contestat în instanță! Vom reveni cu informații și completări la situația dată!”, se arată în mesajul postat de Abrudan.

Vă reamintim că Ineul este prima localitate din Arad pentru care s-a instituit carantina pe o perioadă de 14 zile, de la debutul valului doi al pandemiei, urmare a incidenței ridicate de infectare cu noul coronavirus, care a depășit rata de 10 cazuri la mia de locuitori.

Localitatea Ineu este cea în care, până în prezent, s-au înregistrat trei decese în rândul cadrelor medicale, în vreme ce numărul cadrelor medicale din județ care au pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la șase.

Comentarii

comentarii