Acasă Administraţie Primarul Dominic Fritz a cerut prelungirea termenul de vizare al acordului pentru...

Primarul Dominic Fritz a cerut prelungirea termenul de vizare al acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale în Timișoara până pe 30 iunie

503
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a cerut prelungirea termenului pentru obținerea vizei anuale pe 2021 pe acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. Conform unui proiect de hotărâre care va fi înaintat marți, 23 februarie, consilierilor locali, data de 28 februarie, actuala limită, ar putea fi schimbată cu data de 30 iunie. Așadar, pentru prelungirea cu patru luni a acestui termen mai este nevoie doar de votul Consiliului Local Timișoara. Inițiativa lui Fritz, transmit reprezentanții primăriei, este motivată de felul în care pandemia a afectat comercianții.

„În contextul sprijinirii mediului economic afectat de restricțiile impuse din cauza pandemiei și al păstrării locurilor de muncă, primarul Timișoarei a înaintat proiectul de modificare a art.56 din Regulamentul privind condițiile de desfășurare a activităților comerciale și de prestări servicii pe raza municipiului Timișoara aprobat prin HCLMT 538/2015 și modificat prin HCLMT 110/2016. Articolul respectiv stabilea obligativitatea vizării anuale a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale astfel: «Acordul pentru defășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul în curs».

Conform modificării Regulamentului, prin noua hotărâre a consiliului local, li se va da în acest an operatorilor economici ce desfășoară activități comerciale pe raza municipiului Timișoara posibilitatea de a putea viza Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale până la data de 30 iunie 2021”, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

În continuare, actele se pot depune la camera 12, ghişeele 8 şi 9, din sediul Primăriei Municipiului Timișoara, bd. C. D. Loga nr.1. Taxa de viză se plăteşte la casieriile Primăriei Municipiului Timișoara sau prin ordin de plată în contul bugetului local, odată cu depunerea documentaţiei. Mai multe informații pe site, la secțiunea Acte necesare și formulare.

Comentarii

comentarii