Acasă Politica Primarul Dominic Fritz și-a lansat oficial candidatura la un nou mandat la...

Primarul Dominic Fritz și-a lansat oficial candidatura la un nou mandat la conducerea orașului

DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, actualul primar al Timișoarei, a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat de patru ani la postul amintit. Într-un show cu invitați, orchestră și ecrane de mari dimensiuni, el a demarat lupta pentru postul amintit, dar și spre stoparea avansului alianței dintre PSD și PNL. Alături de el s-au aflat toți liderii partidelor componente ale Alianței Dreapta Unită, Cătălin Drulă, USR, Eugen Tomac, PMP, și Ludovic Orban, Forța Dreptei, dar și Alin Nica, noul său aliat, ei au fost cei care au deschis evenimentul electoral, arătându-și  susținerea pentru actualul primar al orașului.

Fritz a subliniat că lupta sa electorală va fi una de menținere a drumului european al Timișoarei, dar a vorbit și despre ceea ce a numit ”o nouă miză, comasarea celor două partide mari”.

Noul partener de tandem al lui Dominic Fritz, Alin Nica, cel care va reprezenta alianța la lupta pentru un nou post de președinte al consiliului județean, din postura de nou membru al Forța Dreptei.

Momentul lansării candidaturii lui Fritz a însemnat și prezentarea listei cu viitorii candidați ai alianței Timișoara Unită pentru consiliul local, cel puțin a celor considerați eligibili.  Așadar, avem o listă ”reșapată”, cu doar câțiva dintre cei care sunt consilieri locali ai USR în prezent, la care se adaugă și noi candidați, dar și reprezentanți ai noilor parteneri. Desigur, de pe listă nu lipsesc Paula Romocean liderul USR Timișoara și Ruben Lațcău, actualul viceprimar, dar cap de listă este Dominc Fritz. Pe listă se mai regăsesc Rodica Militaru, Sorin Zavelița, Silvia Radoicovici, Răzvan Negrișanu, Larissa Mihala, Ovidiu Merean, Nicoleta Niculiță, Sorin Povară, Mihaela Rusu, Roberto Sebastian David, Elena Șipoș, Farkaș Imre, Raluca Buhaș.

Comentarii

comentarii