Acasă Actualitate Primarul Fritz, parțial vinovat de circul cu AUR de la Primăria Timișoara

Primarul Fritz, parțial vinovat de circul cu AUR de la Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, susține că pentru circul cu AUR de la Primăria Timișoara, când mai mulți fani ai partidului respectiv au intrat cu forța în instituției, în mare parte vinovat e chiar Dominic Fritz, care a decis eliminarea pazei de la sediul instituției.

”Domnul primar nu trebuia să restructureze paza din primărie. Cel de la poartă era un guard, nici nu era polițist local, în vârstă, peste care au năvălit 20 de oameni. Poliția Locală era în așteptare, echipajul era în spate, la Muzeu. Când au strigat că vor să intre peste Fritz prin spate, jandarmeria nu a reacționat. E adevărat că cineva a deschis ușa din spate”, a spus Tabără.

El subliniază că Poliția Locală nu ar trebui să fie discreditată și că la concursul pentru desemnarea noului șef al acesteia să fie unul corect.

”Nu trebuie să discreditezi Poliția Locală. Repet, vreau să fie un concurs corect la Poliția Locală. Nu am semnale că nu va fi concursul incorect, dar vedeți că se merge pe ideea cu facultatea de sport. Dacă facem concurs, hai să-l facem nu să cumpărăm voturi cu aceiași oameni pe care înainte îi blamai”, a mai spus Tabără.

Comentarii

comentarii