Acasă Actualitate Primarul Robu face apel la calm, în contextul panicii create de coronavirus

Primarul Robu face apel la calm, în contextul panicii create de coronavirus

275
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu îndeamnă cetățenii la calm, în contextul în care nu a fost confirmat niciun caz de infecție cu coronavirus în România. Acesta are un mesaj cât se poate de clar: „Nu avem motive de panică. Până astăzi nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus în România. Trebuie să respectăm normele pentru a ne proteja. Măsurile luate sunt bine-gândite de specialiști. Acestea se aplică începând de la frontieră. Pentru noi, cei care nu am ieșit din țară: trebuie să ne vedem de viață cu precauțiile de vigoare, dar fără panică!”.

Acesta spune că totul este sub control, primind asigurări în urma discuțiilor purtatate, prin videoconferință, cu ministrul de Interne, cel al Transporturilor, cel al Tineretului și cu Raed Arafat. Aseară, acesta a participat și la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, unde s-au stabilit protocoale de colaborare între instituții și un plan de acțiune în caz de nevoie.

În urma discuțiilor, s-a stabilit că Primăria Timișoara va achiziționa zece containere pentru punerea la dispoziție, în caz de carantinare. Robu speră ca acestea să fie livrate cât mai curând. Fiecare dintre acestea va putea găzdui câte o persoană, fiind echipat cu grup sanitar propriu. Și Consiliul Județean Timiș, cel mai probabil, tot 10 astfel de containere va achiziționa.

Comentarii

comentarii