Acasă Actualitate Primul pas al primarului Nicolae Robu pentru onorarea unei promisiuni electorale din...

Primul pas al primarului Nicolae Robu pentru onorarea unei promisiuni electorale din 2012

729
DISTRIBUIȚI

În campania pentru alegerile din 2012, Nicolae Robu le-a promis concitadinilor patru complexe sportive şi de agrement de cartier, cu bazine de înot şi terenuri sportive şi de joacă, în Calea Lipovei, Buziaşului, Şagului şi Circumvalaţiunii.

Primarul Nicolae Robu a anunţat că la sfârşitul lunii, pe 28 ianuarie 2019, are loc deschiderea ofertelor pentru achiziţia serviciilor de proiectare SF+PT cu DALI pentru zona sportivă şi de agrement Calea Şagului.

“Facem un complex cu un bazin de înot acoperit şi unul în aer liber, un teren de tenis şi alte amenajări exterioare, spaţii de joacă. Locaţia este în zona străzii Paul Constantinescu, aproape de Aleea Dedeman. Avem lansate astfel trei din cele patru proiecte promise. Complexe din Calea Lipovei, Calea Buziaşului şi acum Calea Şagului”, a anunţat primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi.

Deocamdată, niciunul din cele patru baze promise nu este gata, dar edilul a dat mereu vina pe birocraţie, probleme legate de proprietatea pe teren, etc, după acesta urmând complexul din Calea Buziaşului, unde vor fi amenajate şi două ministadioane ce vor ajunge, după promisiunile primarului, la o capacitate de 20.000 de locuri.

Locuitorii din Calea Şagului pot, ipotetic deocamdată, să-şi facă planuri că vor avea gratuit la dispoziţie cele două bazine de înot, în aer liber şi acoperit, terenul de tenis, amenajări interioare şi exterioare, teren pentru futsal, baschet şi handbal.

Comentarii

comentarii