Acasă Economic Primul workshop despre cryptomonede și despre tehnologia blockchain are loc UV Timișoara

Primul workshop despre cryptomonede și despre tehnologia blockchain are loc UV Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primul workshop despre cryptomonede organizat în regiunea de vest a țării, menit să îi ajute pe participanți să se familiarizeze cu tehnologia blockchain, care stă la baza cryptomonedelor, și să înțeleagă cheia inovativă din spatele dezvoltării acestora, va fi găzduit de Universitatea de Vest Timișoara, în 5 noiembrie, între orele 14.00 -17.00.

Evenimentul este conceput pentru a cunoaște noțiunile de bază și aplicabilitatea blockchain-ului ca tehnologie de ultimă generație în Industria 4.0 asupra domeniilor business.

Temele abordate se referă la: Introducere în Blockchain. Blockchain know-how-e-governance. Blockchain Security în Business. Blockchain în Educație. Cryptotehnologii. Eficientizare și inovare cu ajutorul blockchain și Blockchain și AI, IoT.

La sfârșitul workshop-ului, participanții își pot adresa curiozitățile într-o sesiune deschisă de Q&A.

Workshop-ul este destinat persoanelor de Top și Middle Management din companii, dar și tuturor specialiștilor care sunt preocupați permanent de schimbare prin inovare. Înscrierea la workshop se face online, pe site-ul uvt.ro, în acest formular.

Echipa de speakeri ce va susține prezentări este formată din experți în industrie, cercetători din mediul academic și antreprenori cu experiență în proiecte cu produse revoluționare, în care blockchain a reprezentat liantul tehnologic.

Comentarii

comentarii