Acasă Eveniment Procurorii au reţinut un suspect al jafului de la o agenţie bancară...

Procurorii au reţinut un suspect al jafului de la o agenţie bancară din Arad

464
DISTRIBUIȚI

Procurorii au reţinut, joi seara, un bărbat de 28 de ani, din Arad, acesta fiind unul dintre cei doi suspecţi de comiterea jafului armat de săptămâna trecută de la agenţia unei bănci comerciale din municipiul Arad.

 

 

Citeşte şi: Jaf la o bancă arădeană


Bărbatul a fost reţinut la domiciliul său din municipiul Arad şi a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad pentru audieri. Anchetatorii au ridicat de la domiciliul bărbatului şi o sumă mare de bani, despre care se presupune că ar fi fost sustrasă din agenţia bancară. Procurorii nu au făcut însă publică valoarea sumei găsite la domiciliul bărbatului reţinut joi seara.
De asemenea, oamenii legii continuă să-l caute şi pe cel de-al doilea bărbat care a participat la jaful de la agenţia Raiffeisen Bank situată în cartierul Aurel Vlaicu, de au sustras aproape 15.000 lei, aflaţi în sertarele unui birou. Procurorii speră ca în timpul audierilor, suspectul reţinut joi seara să ofere informaţii despre ce-l care l-a însoţit în timpul jafului.
Agenţia bancară din cartierul Aurel Vlaicu a fost jefuită, săptămâna trecută, vineri, 14 mai, de două persoane care au ameninţat o angajată cu pistolul. Din primele cercetări făcute de poliţişti şi procurori a rezultat că suspecţii au în jur de 30 de ani, iar în timpul jafului erau legaţi la gură cu eşarfe şi purtau şepci de blugi cu cozoroc.
Poliţiştii au ridicat din containerele de gunoi din spatele băncii mai multe articole de îmbrăcăminte, printre care şi două glugi din material de blugi, existând bănuiala că ar fi cele purtate de infractori în momentul comiterii jafului. Agenţia bancară era dotată cu camere de supraveghere video, dar nu avea pază umană.
Sursa: NewsIn
 

Comentarii

comentarii