Acasă Actualitate Prof. dr. Jenel Pătrașcu, Timișoara: ”La morgă nu mai avem locuri! Viața...

Prof. dr. Jenel Pătrașcu, Timișoara: ”La morgă nu mai avem locuri! Viața va merge înainte, dar fără mulți dintre ai noștri!”

495
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Jenel Pătrașcu, șeful clinicii II Ortopedie din cadrul Spitalului Județean Timișoara, atrage atenția că ne aflăm în ultimul ceas, iar sistemul medical e în colaps, de aceea îi îndeamnă pe cei nevaccinați să se imunizeze cât mai repede împotriva coronavirusului SARS-COV2 (COVID19), până se mai poate face ceva!

”Oameni buni, oameni nebuni!  Până când? Ce aveți de gând? Nu vă spun, vă implor: vaccinați-vă cât se mai poate face ceva…!”, atenționează prof. Pătrașcu.

”Mă întreabă Zuckenberg asta la ce mă gândesc…! Nu mai am timp să mă gândesc că nu mai avem locuri nici la bolnavi mediu cât mai ales la ATI.., ci mor de durere că nici măcar la morgă nu mai avem locuri!

Oameni buni, oameni nebuni!  Până când? Ce aveți de gând?

Pentru o înțepătura ce ar salva zeci, sute de vieți, pentru viața noastră ne încăpățânam să nu ne vaccinăm? Cât de reduși am ajuns…! Nu vă spun…, vă IMPLOR! Vaccinați-vă cât se mai poate face ceva!

Noi nu mai putem duce! Noi, criminalii, șpăgarii, mafia în halate albe! Noi vă salvăm! Da, și noi ne rugăm aceluiași Dumnezeu ca și al celui care zicea să nu vă grăbiți! Dar oare e același?

Sigur voi fi atacat, dar acel curajos să vină în fața noastră, nu ascuns după un fake! Să vină să ne ajute, apoi să dea din gură! Sigur, viața va merge înainte…, dar din păcate fără mulți dintre ai noștri….! Și e vina…., e greu a trăi cu ea, așa-i? Sau?

  1. În avion ni se spune că în cazul unei depresurizări ( tragedie, pandemie) va cădea masca de oxigen (vaccinul)! ÎN PRIMUL RÂND PUNEȚI ȚIE MASCA APOI COPILULUI TĂU SAU VECINULUI DE SCAUN!!! AȘA TE VEI SALVA ȘI PE TINE APOI ȘI PE COPILUL TĂU!!! DE CE ACOLO RESPECTĂM ȘI ÎNȚELEGEM? PENTRU CĂ AVEM IMPRESIA CĂ AICI PE PĂMÂNT CONTROLOM NOI, PE CÂND ÎN AER….HMMMM…!”, este mesajul prof. Jenel Pătrașcu.

Comentarii

comentarii